place

Hello! Har precis tryckt i mig jordgubbar och ska strax städa lite och duscha min hund som har rullat sig i fågel och kattbajs. Dumma vovve! Imorgon blir det provfilmning i göteborg. Är taggad till max =)får hoppas det går bra och att man inte går vilse och kommer försent (ganska typiskt mig) nu känner jag att det börjar lukta förjävligt om hunden så aa, plikten kallar haha. Later


16.51

sitter och myser lite med hunden efter en liten promenad i skogen. vi gjorde även några nosövningar och hon var så duktig som hittade min tappade tändare =D nu hade jag tänkt att gå ut i skogen och hugga några träd och jaga bävrar. så jag hinner inte blogga mer vilket ni nog förstår :/ laaater



jag kan vara nyttig! 10 poäng till mig.
Love/ M

BUSY

ååh denna veckan kommer vara totalt fullproppad känns det som. Hur i satan gatan ska jag hinna med allt. My only free day today typ.
onsdag- åka till farmor, klippa mig(?)
torsdag- jobba, vara i göteborg för casting vid 5.
fredag- åka iväg? jobb
lördag- cross vm, fest, sexparty(?)
söndag- cross vm
nää jag är inte så bra på det där med att planera. tar gärna dagen som den kommer, men när jag för 5 minuter sedan hade tänkt planera in 4 saker på fredag och trodde att jag inte hade något att göra, kom jag på mig själv lite grann. Skärpning malin!

ibalnd börjar man undra vad som rör sig innanför pannbenet...haha
Love/ M

dress




en liten svart bakelse. En stor garderobs favrit även om den bara används en gång. Från weekday
Love/ M

outfit


detta var vad jag drog på mig när jag stack iväg till jobbet! fransväska-lindex, mcjacka-hm, blus- La redoute, shorts och converse.
Love/ M

update

Sitter hemma och tittar lite på tv och trycker i mig alvedon efter alvedon, mår verkligen bajs! ska försöka resa på mig och göra en kladdkake smet, men fyyyyfan vad långt det är till köket...
Idag när jag jobbade fick jag ett samtal om att jag ska provspela nu på torsdag för en kortfilm i göteborg. Var ett tag sedan nu, så det ska bli askul =D
hörs av lite senare, tv:n kallar.

bild från grebbestad i fredas. tog oss en liten rockig åktur.
Love/ M


tips

denna sjukligt roliga lilla bok kommer ge er ett gott skratt. OBS! endast girls.
Love/ M


stek




två stekare var ute och åkte båt igår. naaaajs!
Love/ M

adios


godmorgon på er! började morgonen med ett lite yoga-pass som ni ser på bilden. eller inte. Ska sticka och städa hos saras pappa nu. ville bara informera alla om att I'm alive. hörrrrss
Love / M

let the sunshine

hej på er! nu är jag vaken och har diskat ca 459 L disk hos sara. Ska snart bege oss ut till båten för att ta en liten tur och upptäcka den vackra naturen! eller nää..
idag blir det kanske cruising i lysekil. Men får se om jag kan peppa upp den där lilla cruising bruden som ligger någonstans inom mig och skriker "jag vill se på massa raggare och dansa dansaband!" nu måste vi dra. hörs sen" lateerr
jag och sara

god morgon/natt

har nu anlänt till saras place efter en kväll i grebbesta. var sååådär kul. Är trött som ett jag vet inte vad och ska nu dricka saft och kolla på godzilla. laterrr
Love / mmmmm

TRIO




Tre favoriter från röda mattan. Går det att göra något annat än att älska all tre? inspration på hög nivå- LÄNK
Love/ M

sleepy

nu hade jag tänkt att avsluta kvällen- 10 negerbollar rikare, och trängas med alla djur som älskar mig. Imorgon blir det present jakt. Får se vad man ska köpa till papsen. en ny bil? hm, får se på det. Hörs imorgon, sleep tight.
Love/ M


Visste du att...?

-Kalle Anka var förbjuden i Finland för att han inte hade byxor på sig.
-Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten.
-37% av alla barn i Amerika är överviktiga.
-Dolly Partons pattar är försäkrade för 4 miljoner kronor.
-Det krävs mer ansiktsmuskler att göra en ledsen min än en glad min.
-Om du bankar huvudet i en vägg gör du av med 150 kalorier i timmen. (värt?)
-Högerhänta människor lever i snitt 9 år längre än vänsterhänta (hahah gött att man är både och)
-Visste du att McDonalds pommes frites är smaksatta med svinextrakt och att de måste lagas annorlunda i muslimska delar i världen.
- George W.Bush var cheerleader i skolan. (naaw...)
- 7% av alla Amerikaner tror att Eliv fortfarande lever.
- En giraffpenis är i snitt 120 cm lång.
- Det är mer sannolikt att du blir dödad av en champagnakork än av en giftig spindel.
- Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. (???)
 haha now you know!
Love/ M


summer

nu ligger jag och slöar framför datorn, halv tittar på tv och funderar på om jag ska bli arg på mig själv för att jag inte gör någonting eller om jag bara ska fortsätta ha jävligt kul! svenska sommar är ingen hit alltså.
Igår hade vi myskväll och tittade på film och åt fruktsallad. Linnea drog tidigt så jag ska nog bara ta det lugnt och sen kanske åka någonstans. Hör sen =)
Love/ M


darling

Nu sticker jag och mina två babes ut till min mamma för en mysis lá kvällis. Var på stranden en stund med linnea och simon. Drog ungefär lika fort som vi kom dit. Kallt som fan med andra ord. Typisk svensk sommar! Hörs senare. Solong
Love/ M

beach parteeey

hej hopp! känns lustigt att jag är vaken just nu. speciellt eftersom jag har haft en pruttande katt och en snarkande hund i min lilla 80-säng. tror ni jag har fått mycket sömn ? nej, det har jag verkligen inte. Men nu ska jag hoppa i duschen och sticka till stranden och steka lite. seeya later!
Love/ M


rockig brud påväg till en jävligt rockig konser för drygt två veckor sedan.

var några schysta ryssar eller något som tog kort på oss och pratade om bajs. helt okej!


outfitttt

 

Jumpsuit- Lindex
Mcjackan- HM
Aa, oså converse då

rubriken

Åh vilket underbart väder det har varit idag =D har varit ute och gått, cyklat och sprungit. Jag tänkte att man får mer färg om man rör på sig. Fast egentligen var det så att jag inte hade zero med tålamod att ligga på terassen i mer än tio minuter. Imorgon bir det playan hole day. Hoppas det blir fint väder annars kommer jag förmodligen gå in i deprission och ligga och hala i mig kladdkake smet och kolla på Hem till gården. Japp thats me.
Love/ M


let the sunshine

Morning!
Har precis varit ute på en spring/gå/piss runda med hunden. Vädret är helt fabulosa så jag sticker ut igen. Den nya jourkatten kom hit igår btw! han är jätte söt och heter Hilding. Hur gulligt namn?

Love/ M

KISS alive 2010




Att se dem live (igen) var något utav det bästa in my life! stod och hoppade som en jävla galning och sjöng med i låtar jag aldrig hört förut. Helt amazing med andra ord ;)
Love/ M

in the morning after dark

hej på er! Har precis vaknat upp här ensam i villan. Känns lite tråkigt att somna och veta att man är helt ensam och om något skulle hända så är bara katten ända beviset på det. Och den katten är inte fullt normal så jag förlitar mig inte på honom helt. (förlåt ÅkeKatt) Sitter och slänger i mig lite frulle oc funderar på om jag ska sticka ut och springa eller om jag ska sätta på en film. Hmm..svårt val. Eller inte ;) hörs senare alla happy face
Love/ M

antar att ÅkeKatt bara slänger ihop en snygg koregrafi eller något

send my best

jag har suttit och pysslat med bloggen i...oj 3 timmar och 20 minuter! har verkligen fattat noll och ingenting, tills jag hittade en tjej som verkligen har de bästa tips och knep man kan tänka sig för att fixa till bloggen. Hennes vanliga blogg hittar du här. Vill du ha asgryma tips till din blogg så går du in på hennes andra blogg här!
Är faktiskt pretty nöjd med bloggen (just nu, imorgon är en annan dag...) Nu ska jag vara upptagen med att klia mig i naveln så jag har en anledning till att inte svara i telefonen ;)
Love/ M

my heart








Kontaktannons- Wilma Segerblad, blandras-, dobermann/rottweiler/australian shepherd. 4 år. Trevlig hund med temperament. Bor med ägare Malin och borde känna sig jävligt älskad. Söker en snygg kastrerad kille.
Tycker det är bra att ni får veta lite om mina största intressen eftersom bloggen är ny. Här har ni mitt största intresse: min hund.
Love/ M

Malinsroom

Nya bloggen, första inlägget! Har haft två bloggar tidigare men de har varit mer eller mindre oseriösa. Men nu har jag till och med skapat en helt ny e-postaddress tillägnat just denna blogg. Det måste ändå betyda att jag är engagerad? eller vad säger ni? Ville bara slänga ett snabbt shenixen till alla som kikar in. Denna bloggen kommer förmodligen handla om mig, mitt super intressanta liv, min inspration, min hund och såklart-mode!

Love/M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0