love the way you lie




jag har något i munnen på varje bild, i know. tror ni det var medvetet? nej det ska jag tala om för er att det inte var. nu sticker jag ut en stund. vi höres och synes later.
Love/ M

update

sorry för den dåliga updaten, men det har varit fullt ös här de senaste dagarna. fjordfestivalen är ju igång så har varit där med brudarna. Ska snart dra ut igen i det vackra vädret (not) och se vad kvällen har att erbjuda. by babes.

jag och min tekla babe för några veckor sedan. Tråkigt att hon inte kunde komma in idag!
Love/ M

bevery hills baby

gomorgon på er! jag sitter här och snörvlar lite och har käkat frulle. Är fortfarande väldigt förkyld, men har inte ont i halsen längre  vilket är sååå underbart! ska kolla på bevery hills chiuahua nu och sen ta mig en dusch och lite senare framåt 7-tiden träffa linnea och sara. Hörs senare =)

Love/ M

ops


lagade lite pannkakor. eftersom jag var såååå hungrig. eller inte. (tidsfördrift)


haha fyfan vad fail. råkade döda en kyckling ;(

bussade wilma på kycklingen. det skötte hon bra =)
Love/ M

hehe


tror jag fick kärringstop precis där. tänkte väl något i stil med "inte gråta malin. detta händer alla. även dig...inte gråta....*snyft*"

to bad

jag har så satans ont i halsen just nu så jag skulle kunna råna ett apotek. minst sagt. Vaknade efter en helt underbar dröm och trodde att "åh vad kul med fjordfestivalen och träffa massa folk idag!" fast så märkte jag att jag inte ens kunde prata ordentligt. Japp, så det blir till att sann inne. Idag igen. Haha det börjar gå överstyr nu. Kommer väl sluta med att jag blir en shizofren chey som inte vågar lämna hemmet.

Love/ M


jeans





var kreativ. igen. denna gången gick jag igång på en ful gammal jeansjacka. den blidde armlös, coolt va? kommer ha något "flickigare" under så jag bryter looken a bit. (det blev bh under för jag inte orka ta på mig något annat, okeeeeej?)
love/ M

kreativ

har hållt på och grejat som en dåre med massa saker idag eftersom jag fortfarande är dålig. Imorgon blir det i alla fall utgång. Vare sig jag är frisk eller inte...men får ta det lugnt imorgon helt enkelt =)



ställde in en rumavdelare (kalla det vad ni vill) och hängde upp massa saker. oh maj gawd, i'm soooo smart...
love/ M

rubrik

det känns som det börjar balla ut nu det här med att vara sjuk. Har varit utanför dörren i max 3 minuter och då stod jag och svor lite åt min hund för att hon inte ville kissa. så ja, max 2 dagar kan väl jag ligga inne och titta på film efter film, men nu räcker det. Vill bli frisk!!

naaaw. min vovve och hennes gosiga päls fungerade som mitt extra täcke igår när jag hade som mest feber och frös som ett as. Tacka vet jag vovvar, eller vad säger ni? =D
Love/ M

inside

jag är fortfarande sjuk men det är visserligen lite bättre idag. kanske för alla alvedon jag tagit idag men ändå. Nu ska jag fortsätta vara aktiv i mitt liv som filmkritiker. Later!

Love/ M

sick

jag är sjuk. Det bara kom pambom sådär. Hatar mitt liv right now. Om jag inte skriver imorgon är jag förmodligen död. Eller mördad. Eller jag vet inte. Godnatt.

inspirerande bild ändå. Jag igår.
Love/ M

So I thought

min mamma kom precis hem med två stora marabou choklad så nu ska jag fortsätta vara jävligt upptagen och osocial framför canal+ (tackar gud för alla underbara canal+). Det är ju bara söndag och piss dåligt väder en gång i veckan right?

min älskling på en promenad. med sig själv?
Love/ M


promenix

nu har jag vaknat och sticker iväg på en lång promenad i regnet med vovven. Ha en bra söndag så hörs vi senare =)

vart tog det fina vädret vägen? typiskt svensk sommar..
Love/ M

your silly sleepy head

det har tagit mig drygt 5 minuter att komma på vad jag ska skriva. Så jag skriver bara det här så hörs vi imorgon. Måste ha förbrännt insprationen när jag var ute och sprang. Godnatt på er.


någon som inte kan sova? ta då och kolla på scary movie 2. Garvar minst sagt ihjäl mig. Varje gång.
Love/ M

20.50


Yesterdays.
Eftersom jag missade bussen in till stan och förmodligen kommer fortsätta sova så blir det faktiskt en lugn lördag idag. Ska sitta hemma och kolla på Alien och lägga högljudda kommentarer om hur dumma alla skådespelare är och hade de lyssnat på mig så hade de troligen överlevt.
Love/ M


place

jag sitter hemma hos linnea och vi har så roligt att vi sitter vid två olika datorer. i samma rum. Socialavänner.se välkommen in i klubben alla som vill! drar nog kanske till sara lite senare, men får se på det. Hörs lite senare alla Happyface för nu ska jag prutta lite på linnea. Det behöver hon...hehe.
Love/ M

home sweet home







yesterdays



en s.k gårdagens. Kom på det att det har blivit lite glest med såna bilder så jag sa till min vän linnea något i stil med "Åh Nea du kan väl ta en bild på mig? dagens vettu..." hon svarade "....jag fattar inte att du och jag är kompisar" det är vårat sätt att säga att vi tycker om varandra...;)

mc-jacka - HM
stickad kofta- lindex
shorts- Lee
converse samt tygväska
Love/ M


skadlfn

Jag orkade och jag hittade sladden. Så här kommer några bilder från båt-färden. Bara på mig och katten eftersom vi är så fotogeniska ...


en blick säger mer än tusen ord eller hur var det?

ny kofta från lindex



sa jag att kylarvätskan sluta fungera när vi var drygt 3 km från hamnen? i alla fall. den slutade fungera och jag trodde vi skulle bli fast på havet. Jag, en galen katt, en bitter pappa som försöker laga och en syster som sitter för sig själv. Ja, vi kom i alla fall hem!
Love/ M

hola

hola amigos, what's up?? kom hem för drygt en halv timma sedan då jag varit ute med båten med min pappa, min syster och även katten fick följa med på en tur idag =) så jag är helt slut i kroppen och inte nog med det, jag ska gå upp klockan 11 imorgon...oh maj gawd jag kommer dö. Men det ska bli något roligt utav det så det gör mig inte så mycket ;) slänger snart upp några bilder. om jag orkar. och hittar sladden. Adjö så länge!



det där med att byta hårfär rätt ofta är nog min grej tror jag. Jag tror jag har haft alla färger som går att ha- förutom svart så det ska jag ha till höst/vintern hade jag tänkt ;) MEN jag trivs väldigt bra i mitt blonda hår så är det ovärt att färga håret bara för att ?
Love/ M


jackpot

hejsan! jag ska strax hoppa in i duschen och sen åka in till stan hade jag tänkt. Jag blev väckt utav sara, mamma och min hund vid halv elva idag eftersom sara skulle iväg till jobbet. Just då kände jag att "fan vad skönt att jag inte jobbar" jaja sara jag lider med dig, glöm inte det!
Återkommer lite senare allihopa. Later.

naaw!?
Love/ M

01.23

dudes jag har typ sovit hela dagen och har en känsla av att det kommer bli liknande imorgon om det inte är så att det blir fint väder dåva. Nu måste jag sticka, det står en elefant utanför huset. Later.

Love/ M

hejhopp

sara har varit på besök ett tag och nu ska jag snart resa mitt arsle ur soffan och gå till bussen. Åhhhh det är ju långt flera mil! fast egetligen inte. Det är bara en gata som går rätt ner. Men åhhh vad jobbigt! Ska jag ringa taxi kanske som kör mig till stationen? ne usch hör på mig. Latare människa får man leta efter. Men jag har anledningar. Jag har gått runt i trollhättan i två dagar och kommit hem liite väl försent och inte somnat allt för tidigt. Som man bäddar får man ligga eller hur är det?

my beloved jumpsuite. Den ligger alltid i min väska om det skulle vara så att jag äter så mycket att jeansen går upp. Det har inte hänt ännu, men nästan..
Love/ M

in the morgning after dark

hej på er. Jag vaknade nyligen och har precis ätit frukost och ska nu bege mig ut i solen. Det blev trollhättan igår ändå. Vi var där i drygt två timmar och sen drog vi hem. Jag ska påminna mig själv om att nästa gång så ska man aldrig bara åka två personer. Då får man aldrig sin vilja igenom haha.
Idag har jag faktiskt inga planer ännu, får se vad en söndag som denna har att erbjuda lixom =)
Föresten, jag fyller snart år hehe. Om 15 dagar för att vara exakt ;) haha hörs sen dudes.





det blev lite väl mycket inzoom på sista bilden...
Love/ M

heej




sara kom på besök för ett tag sedan. Hon ligger nu och gnäller i soffan. Stackarn

 


stand by my side


tekla o jag på bussa till trollhättan

tyvärr blev det inga fler bilder än dessa. Jag orkade inte rota upp mobilen och jag hade ingen kamera. Men min kväll var väl sådär. Kunde varit liite roligare dock..
Vad gjorde ni igår då? =)
Love/ M


salut

det är verkligen ingen god morgon för mig så det orkar jag inte skriva..jag är hur jätte förkyld som helst och har så ont i ena min fot att jag skulle kunna, aa jag vet inte vad! blev utgång igår men det var väl sådär roligt. Man borde egentligen aldrig ha så höga förväntningar för då blir ju allt mycket roligare, right? nu ska jag kasta i mig något att äta och sen fortsätta göra det jag är bäst på- sova. Later dudes.



två helt random bilder. Bild 1- sara och jag i Tanum. Bild 2- Jag roar mig med att hoppa i en höstack på Nordens Ark
Love/ M

love the way you lie

shenixxen! har precis suttit och avnjutit en kaffe på altanen. planerna för idag blir att städa, träna, fixa mig och dra in till stan för att träffa kompisar.
Vad sk ni göra?

min nya favvo låt. Jag vet inte om den är gammal eller ny, men det är första gången jag hör den i alla fall hehe;)
Love/ M

mysigt

några bilder från yesterday. Vi har diskuterat om hur underbart det är att på på västkusten och även om jag egentligen inte är någon västkusttjej innerst inne (är mer en bybo eller statsbo), så inser jag att det är ändå jävligt gött att bo 10 min från havet och ännu underbarare att sitta och fika med havsutsikt men sina underbara vänner!


självklart valde jag att äta något onyttigt. vad annars lixom ?


efter ett tag tyckte jag stranden blev lite överskattad så vi drog och lekte på en jätterolig lekplats med alla småbarn. Haha
Love/ M


12.31

Sara har precis stuckit iväg till jobbet så nu sitter jag och röjer igenom massa bloggar och funderar på om jag ska oraka ta mig till biblioteket eller om jag ska lägga mig och sova. It's a tuff one...
Idag blir det bara till att softa tror jag. Får se om jag orkar med något annat. Med mina vakna nätter skulle jag behöva en dag att bara sova ut på. Hörs av senare!




bjussar på två bilder från KISS. ph: jag.

Love/ M


right now

roar mig med att knyta håret under hakan och bara se jävligt cool ut. godnatt återigen för alla er som ska sova.

vet

Hej på er ! ligger i sängen med en bra bok och en jävligt snarkande kompis, ganska gött ändå...haha. Det gick bra hos veterinären och vovvsingen är mycket piggare idag. Nu blir det till att gå på medecinkur i en vecka och sen så är hon frisk =D nu ska jag fortsätta läsa min jävligt braiga bok och fortsätta lyssna på min jävligt snarkande kompis. Puss på er
typ wilma idag. fast nä, hon var så duktig =)
Love/ M

baby

min älskade lilla hund har blivit biten av en satans huggorm. Hon fick medecin och vi ska komma tillbaka till veterinären tidigt imorgon. Hon är jätte dåsig och rör inte mycket på sig. Jag vet inte vad jag tar mig till om det inte går bra. Håll tummarna allihopa för att hon kryar på sig. Älskar dig mest wilma. Jag kommer inte uppdatera mer förän imorgon. Då återkommer jag och säger vad som hänt och så hos veterinären.

12.37

jag sitter och lyssnar på så hög musik att det vibrerar i stolen. Det är så det ska vara! Igår var det sånt satans oväder att jag bad till gud och skickade sorgsna döds sms till mina kompisar. Slutade med att jag tog katten under armen och la mig i bilen i tre timmar. Har inte sovit inatt/idag och har en känsla av att jag inte kommer sova något inatt heller. Jag som aldrig har varit åsk/blixt rädd. Vad är detta?!?!

kan ni tänka er att det är obehagligt att bo i ett hus högst upp av grannskapet? det är ju oftast högst upp blixtrarna slår till eller är det inte så??
Love/ M

human nature

Det balla ur lite det där med VM. Det kanske märktes på tidigare inlägg. Jag tänker inte ta fotboll seriöst, är faktiskt bara en liten mes som idag fick reda på att finalen gick...;) men det är alltid kul att ha någon att inte tycka om, någon att störa sig på eller någon att skrika på.
Nu hade jag tänkt bege mig ut på en nattpromenad. Super mysigt =D ska kanske gå och kasta tomater på någons kompis fönster...hehe.




jag bjuder på tre oslagbart vackra bilder på mig som är tagna någon gång under helgen. fint va? ;)
Love/ M


Spanien

fuuuuuck också. Holland var fan mitt säkra kort alltså. Var inåt bomben säker på att de skulle vinna! nu är jag besviken. ska aldrig mer kolla på fotboll. hejdå

GT

Jag praktiskt taget garvade ihjäl när pappa ringde och berättade att jag och några andra var med i en halv sida i GT. Haha, här kommer en snygg bild som visar hur "kul det är i grebbestad" ;)

Love/ M

amigos

heeej på er! nu är jag tillbaka efter en helg i havstenssund (?) det har verkligen varit jätte kul och det har varit massor med sköna folk! vi drog även in till grebbestad och yrade runt där ett bra tag. Jag har sammanlagt kanske sovit 4 timmar på tre dagar, så jag vill gärna sova nu. Kommer bilder och annat sånt kul lite senare! lateer

jag och sara
Love/ M

grebbestad

Nu sticker vi iväg ett gäng till grebbestad över helgen för att sova hos johans place. Kommer bli as nice, men tror tyvärr inte jag kommer kunna uppdatera. Ha en super helg alla glada!
tog den gladaste bilden på mig jag kunde hitta =)
Love/ M

.....

Hahaha ofta klockan är 02.00??? jag trodde då den var runt 24.00, så jag ställde mig och gjorde lite mat...HATAR ATT JAG HAR VÄNT PÅ DYGNET (stavas det så?) somnar lixom vid 05-06 tiden på morgonen. Har jag riktigt otur så somnar jag vid halv sju haha...JAAAA!! såg precis att Gamer kommer på tv! nu blev jag lycklig som ett litet barn som har fått sin efterlängtade leksak.


haha grisig bild.
Love/ M

I miss you

Jag hittade precis två bilder på Dreamy Ås och "lilla" Emmy. Tråkigt nog så sålde vi Dreamy för drygt 4 år sedan och hon bor nu i Finland. Emmy dog för drygt 1 1/2 år sedan och jag vet innerst inne att det var bäst för henne. Tråkigt det där med djur,-att dem inte stannar hos en lika länge som betydelsefulla personer gör. Det är dock väldigt svårt att lära sig leva med det faktumet. Nej usch nu blir jag alldeles ledsen, får ta och gå en nattlig runda. Höres.


Min fina Dreamy Ås

gammla skruttan Emmy.
Love/ M

20.00

Nu sitter jag hemma vid datorn och ska snart ta mig en runda i skogen. Ni får inte veta vad jag ska göra, vem jag ska möte eller hur länge jag är borta...Top secret ;) idag har jag förövrigt spenderat tid med pappa. Vi drog en sväng till överby köpceter och käkade lite Max mat. Nu vill hunden gå ut och skita så, later !


köpte ett jätte fint halsband med special-design till min lilla docka. Hon blev nog gladare för alla ben jag även köpte, men visst var det fint??
Love/ M

segt

Godmorgon!
Jag vaknade precis utav att ett av alla mina 13 knottbett kilade sönder. Gaah, vet inte vad jag ska mig till med alla dessa jävla bett. Har provat allt känns det som! Jaja, nog snackat om det. Igår hade vi en myskväll hemma hos Sara. Vi lagade lite mat, åt godis och tittade på film. Vid 2-tiden så hade mina kompisar somnat så det var bara för mig att ge mig ut på en nattlig liten promenad. När jag kom tillbaka gick jag och lade mig och somnade två timmar senare- en disneyfilm rikare. Så såg min natt ut. Vad har ni gjort?

chill

sitter på balkongen och chillar med mina två babes sara och linnea. Blir en myskväll med brudarna idag =)
känner nog inte för att blogga mer idag, men får se på det! later
Love/ M

stilikon

godmorgon på er. Jag gick och lade mig vid 06.15 för att jag tänker att man inte ska sova bort livet. Men smart som jag är så sover jag ju bort dagen genom att rycka upp mig vd tre på dagen och inser först då att ojdå, det är ju fint väder ute.. Har ialla fall sovit och nea inatt. Vi gick precis upp ur soffan och ska börja göra oss smått iordning. Hörs av lite senare !



Att inte ens anstränga sig, men ändå bli sjukt vardags-snygg ja då har man lyckats. Sienna Miller är nog min stilikon! älskar att hon kan bära upp vad som helst snyggt.
Love/ M

heeeello

Hej på er! har blivit lite glest med uppdateringen på senaste men jaa så kan det vara! var på cross vm i helgen och det var inte alls som jag tänkt mig..både positivt och negativt faktiskt. Igår tog även jag och sara en spontan tripp till göteborg för att kolla på den nya Twilight. Och jag kan tala om för er att det var ta mig fan det bästa på länge! efter en kvart in i filmen sa jag lite väl högt att "detta är ta mig fan den bästa filmen på länge!!" ja då inser ni nog att jag tyckte filmen var bra. Sjukligt bra.
Nu ligger jag och en nyanländ Nea och kollar på SATC. Vi ska snart bege oss till sararara och checka film och äta godis =D hörs senare. lateer



det var banne mig på tiden att de kysstes! jag har alltid tyckt att Jake har varit ett bättre alternativ, Edward är lite för sentimental för min smak ;)
Love/ M

tasssty

godmorgon alla glada. eller nej det är ingen godmorgon för mig. är trött och har ont i foten. trampade i en sprucken glasflaska igår och råkade senare trampa i en lerpöl. Alltså, tänk om jag måste amputera??? herregud jag är svin rädd..jaja, kvällen var väl helt okej ändå, även fast det hände massa knepigt. Återkommer senare (tyvärr blev det inga bilder från kvällen!) pussen
visst är jag s-weeeet så här på morgonkvisten.. okej, klockan är 15.00 men ändååååå

hejhopp

Hej alla glada! Jag svettas som ett svin om man nu kan göra det. Det är drygt 27 grader ute och jag har gått från min farmor ner till stan. (var ute och traska i ca 1 timma) det känns nästan som jag ska svimma, men jag har inte tid med det för nu ska jag iväg på sexparty och sen dra vidare till cross vm. Woho trevlig kväll! hörs av i natt eller imorgon =) later
Love/ M

chingeling



nu sticker jag ut en stund. hörs av sen. pussen
Love/ M

haaaaaj

godmorgon sunshines =) ska ta med mig en skål med jordgubbar och lägga mig och steka en stund på terassen hade jag tänk. Helt underbart väder ute så datorn och tv:n (mina bff) får nog vila lite. ikväll blir det utgång, mer får ni reda på senare. laterrrr


typ vad jag har på mig i dag. p.s älskar min ap-mun på bilden d.s
Love / M


bitchigt av dig


ja bilden säger väl egentligen inte något alls för den som inte har fantasi. En katt i handfatet, so what? men har man fantasi så kan man nog tänka sig att katten hoppade upp på torktummlarn som är två meter högt upp, välter ner all tvättmedel, tamponger flyger åta helvete, malin fick en hårborste i skallen och tillslut la katten sig nöjt tillrätta. ja katten hade då fan fantasi.
Love/ M

götet

nu är jag tillbaka från en dag i gbg. Var ju och provfilma och det var verkligen jätte roligt! tycker det gick bra, men det återstår att se...;) när vi kom tillbaka till uddevalla så var det fullt med folk, kom inte ens fram! fick alltså reda på att det var nattsudd, vilket var sådär kul :P nu ska jag äta lite jordgubbar (surprise) och lägga mig och titta på film och ladda upp mig för morgondagen som kommer ha mycket att erbjuda!
   
köpte några basic saker innan vi sprang till bussen. skitdålig bildkvalité så det är inte riktigt samma färg irl..
Love/ M

I feel it

Jag håller praktiskt taget på att hungra ihjäl fast samtidigt inte! är det ens omöjligt eller är det bara så att jag är så enooormt sugen på något att jag dör halvt ihjäl? ja, det kan vara så att mitt samtalsämne börjar ta slut så här på natten. Har kollat på några avsnitt SATC och svaret är ja- jag är ett sant SATC freak. Finns inte ett ända avsnitt jag inte gillar. Kan man bli kär i en serie? isåfall ska jag nog snart gifta mig.

Love/ M

RSS 2.0