HABIBI

jag och sara ligger och kollar på Kejsarens nya stil. Eller ja, det är väl mest jag som tittar. Den andra tösen sover. Som vanligt...haha. Jag har då fan roat mig. Haha så går det när man sover sara ;)
jag och bäste sara. Love u. Don't hate me.
Love/ M

HEJ HOPP

hej på er! jag är i uddevalla en trudilutt och ska snart tillbaka till dingle till min kära vovvsing som nog inte har mycket till sällskap...men sån tur är har emil fått ansvaret som hundvakt, så nu hoppas jag fan inte du kokar gryta av henne! ;) hörs senare duuudes
Love/ M

FIRST LOVE YOUR SELF

Heeeey!  Nu sitter jag här och ska snart börja pallra mig upp mot tåget mot dingle. Jag tror jag vet hur man mobilbloggar nu så det kanske blir en snygg liten bild när jag sitter på tåget ;) Idag har jag varit med sararara hela dagen. Vi tog oss en spontan tripp till ÖB förut och shoppade lite höhö. Det gäller att vara spontan, annars missar man såååå mycket det lovar jag! Nu ska jag gå och trycka i mig i wiener bröd till. Inte för att jag är sugen, utan mer bara för att dem bara ligger där och möglar annars..;) Pusshej!

hur snygg var inte denna ? gash, give me.
Love/ M


PARADISE CITY

Hej mina vänner! Jag vet att det har varit väldigt dåligt med update, men jag har haft fullt upp i skolan och när vi väl har slutat har jag helt enkelt inte suttit vid någon data. Lite tråkigt, men så är det tyvärr! Ska försöka aktivera min mobil så jag kan blogga med den, men jag fattar verkligen inte hur man gör...
Idag blir det tillbaka till dingle med vovvsingen så nu ska jag börja röra mig hem från Sara och börja packa. Talk to u later dudes!

random
Love/ M

NO MORE DRAMA



Love/ M

AND SHE JUST SAT AND STARED

Usch, man får sig en tankeställare när man läser sånt här. Faktiskt riktgt hemskt, bör läsas!

Love/ M


kvälls tajm!

Heeey!
jag kom precis hem och tittar på Sagan om de två tornen. Älskar alla tre filmerna! Har varit inne i stan ett tag men det bar av hem, ska upp tidigt imorgon och allt. Vi hör imorgon babes för nu ska jag se om jag hittar Sagan om konungens återkomst liggandes någonstans här. Ha det bäst!

nawi vilket sött kort min syster tagit på vovvsingen! =D
Love/ M

LOVERS IN MY HEAD

shenixen! sitter och pumpar lejonkungen på hög volym och ska snart träffa sarisen. Får se vad vi hittar på. Talk to you later !

naw glasägon och allt! ni ska veta att hade jag tagit kort framifrån så hade jag skrämt iväg de flesta. Skelade som en väldigt ful och skelögd gris..haha såg inte klok ut.
Love/ M

HACHIKO


världens absolut finaste film, känslig eller inte. Tårarna bara flödar ner. Ännu sorgligare är det att filmen är helt verklighetsbaserad. Hachiko heter den och handlar om en Akita som troget sitter vid en tågstation i nio år och väntar på att sin döda husse ska återvända. Bör verkligen ses!
Love/ M


nattinatti


nu ska jag och vovven gosa ner oss och kolla på Lucky Number Slevin. Hörs imorgon finisar.
Love/ M

PASSION, PAIN & PLEASURE




Love/ M

MORNING SUNSHINE

Jag vaknade nyligen och funderar på vad jag ska hitta på idag? är väldigt sugen att dra ner till Götet och kolla på Hoffmaestro, så så blir det förhoppningsvis. Nu ska jag dra på mig min jumpsuite och gå och möta linnea en snabbis. Hörs sen d-lings !
Love/ M


HIGH WAY TO HELL

Jag är sur, trött, irriterad, ja you name it. Jag har sovit 7 timmar sedan i söndags så nu ska jag fan ladda ner en jävligt bra action rulle och äta något smarrigt. Får se om jag kan sova något i natt! Talk to you later dudes.
Love/

update

ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag väntar fortfarande på att jag ska få en dator. Så för tillfället får jag låna andras datorer för att över huvudtaget kunna överleva. Malin utan facebook = malin utan liv. Men snart är det helg vilket innebär att det bär hem till udevalla igen där det finns datorer ta mig fan överallt haha. Talk to you later.
Love/ M

puggle?


åh mitt hjärta smälter! en blandras vovve mellan mops/beagle blir så här urgullig. Vill ha!
Love/ M

???

vad fan händer med min blogg...?


move out

Nu är allt uppackat och färdigt och jag har även hunnit avnjuta en pizza med emil och johanna. Blev så jävla mätt att jag gav hunden en stor del av pizzan, även fast hon snattade tre muffins av mig förut...hon kommer snart rulla fram snackaren. Haha. Har snott Emils dator för tillfället och ser på när han desperat försöker läsa instruktionerna om hur man viker ihop en kartong...hahaha och han säger att jag är blond. Nu kallar Johanna på hjälp, hörs senare vänner!
Love/ M

60's baby


Love/ M

FREEDOM WRITERS

Ååååh på måndag börjar skolan igen! Fäller en tår för alla coola fooks som inte börjar förrän om en vecka, tycker verkligen synd om er, det lovar jag. Eftersom jag flyttar imorgon så blev det en hemma lördag för mig idag. Boring, men jaja. Eftersom jag är en nattmänniska och min kreativa sida kommer fram efter tolv så kan jag ju alltid hitta på något roligt att göra. Ska kanske jaga bävrar och klättra i träd. Sounds fun right? nää fy jag orkar inte röra en fena, så nu kan alla bävrar sova lugnt. Blir duschen som får vandaliseras istället.
Hörs imorgon dudes, later!

Love/ M


100

mitt 100:de inlägg nu, hehe. Trodde jag hade skrivit mycket mer men tydligen inte. Får väl blir bättring på det då! Kom precis hem efter att ha varit ute med vovven i skogen i 4 timmar. Både jag och Wilma är helt slut såå nu ska jag dra med henne in till sängen och tvångs-sova lite. Hörs senare babes.
Love/ M

FREDAG DEN 13

Det är faktiskt riktigt ledsamt att jag inte har en sladd så jag kan lägga över bilder på datorn. Såg precis vad många heta bilder på mig jag hade på min mobbe *blink blink* Jag ska snart bege mig hem i guess, skulle varit med några kompisar med det blev inte av. Känner att det är dags för mig att börja packa kanske? flyttar ju trotsallt nu på söndag och på måndag är det skoltajm! Får se vad vovven säger om att komma tillbaka till skolan och få tillbringa ALL sin tid med mig, hon får till och med ligga brevid skolbänken under matte lektinerna. Det ni!
Talk to you later guys.

Love/ M


IN THE MORNING AFTER DARK

godmorgon på er! vaknade precis och har slängt i mig lite utav gårdagens godis. Ska SNART gå upp ur sängen men ska bara känna efter om jag skulle kunna sova lite till...onödigt att gå upp annars right?
"nyvakenbilder"
Love/ M

Happy Face

jag och min syster har nu under natten roat oss med att komma på nya gymnastik övningar, inbilla oss att vi sett ufon och bråkat om vem som är vigast.



hon ville inte vara med på kort den lille ligisten.
Nu blir det till att kolla på How i met yout mother resten av natten. Imorgon blir det fest! natti natti på er.
Love/ M


take a risk, take a chance, make a change.


f-uck, ser ut som jag blev tagen på bar gärning när jag fotade mig själv för ett omslag på nya Elle...inte bra det här.


CONGRATZ

grattis till min fina syster som fyller 12 år idag! hoppas du inte har tagit illa upp för alla smällar och blåtiror du fått av mig idag, vill ju bara att du ska få en minnesvärd dag =) älskar dig elsa och snart är det inte långt kvar tills vi drar till krogen du och jag! bara...hm 6 år kvar för dig!

fina elsa med tottopollen




try harder





tog mig en liten tur med vovven. Kom ungefär 10 meter tills jag märkte att luften i ena däcket tog slut. Det är i såna situationer man bör tänka på sin vikt, men jag gick upp och käkade lite grädde istället. Soooo much funnier!
Love/ M

dude thats hot!




har ni sett kriminal serien Las vegas, har ni nog lagt märke till Josh Duhamel som han heter. Gaach hot guy!
Love/ M


jofama by kenza


4 to die for jackor av Jofama By Kenza. Kostar drygt 1995 kr.
Love/ M


wake up


vi tog oss tydligen en liten powernap här om dagen jag och min vovvsing. observera att jag ligger och sover på hennes mage haha..
Love/ M

about that

godkväll!
sitter hemma hos min mormor och morfar och funderar på om jag ska kolla på lite true blood. Känns helt underbart att bara sitta inne och göra ingenting för tillfället. De dagarna har jag typ haft få av de senaste dagarna haha. Men nu ringde precis johan och sa att han skulle komma och möta upp mig för att senare dra vidare någonstans. Blir lite svårt med tanke på att jag sitter i nattlinne och med mascara ner till hakan. Haha så det blir bara jag, true blood och några nutella mackor inatt ;) ha det bäst fooks.

Love/ M

get faster

hej hopp! nu sitter jag och nea hemma hos sarisen och ska snart bege oss ut en sväng och bara kolla läget. Vad som händer det har vi ingen aning om men alltid blir det något. hörs av senare eller imorgon, later!
vad gillar ni mitt lack? hade inget bättre för mig...haha
Love/ M

sooooorry

ber hemskt mycket om ursäkt för den kassa updaten, men har faktiskt inte suttit vid datan sen min födelsedag typ. Men nu har jag en ledig lucka så jag hinner blogga lite! har fått en ny mobil men dock ingen sladd så man överför bilder så ska försöka fixa det snarast.
Annars leker livet och jag ska snart bege mig ut igen. Idag blir det Offshore (båt vm/tävling/båtar som tävlar/vet inte) tyvärr är vädret kasst som fan men då får det bli paraflaxx idag. Nu ska jag äta. Har ätit en langos på två dagar. Snacka om att jag hungrar ihjäl. hööörrs later babes.


Love/ M


b-day

NU FYLLER JAG ÅR! BARA ETT FUCKING ÅR KVAR TILLS KÖRKORT, KROGEN´OCH FÅ GÖRA VAD JAG VILL! min älsklings bäste Natta var först med att gratulera mig så du är värd en stor fet....CIGG! för de vet jag du vill ha. Nu ska jag sticka ut en trudilutt. Hörs imorgon eller något, pussen.

Love/ M


ett stort frågetecken ?

hej på er ! har nyligen gett katten och hunden avmaskning och funderar på om jag kanske ska dra mig in mot stan. om jag orkar d.vs. har varit otroligt slö de två senaste dagarna, antar att det är min jävla förkyldning som aldrig vill lämna mig.
Idag har jag i alla fall kollat på SATC 1 & 2. Kan det bli mycket bättre?? naa skulle inte tro det. Fattades bara en stor påse med choklad, fanta och andra SATC älskare, så hade min dag inte kunnat bli bättre ;)
Nu ska jag gå och laga mat. Ciao så länge.


det går heta rykten om att SATC 3 håller på att spelas in, och jag läste även att trailern snart kommer bli tillgänglig! anledningen till att den kommer så tight efter tvåan är helt enkelt för tjejerna börjar bli gamla. Det är dock ingen som helt säkert kan säga att det kommer en trea ännu (det kan bara vara rykten med andra ord), men man får alltid hålla tummarna och hoppas! hade varit kul att se dem tillsammans i SATC en sista gång.
Love/ M

Dalai Lama how?

det suger att min hosta blev 10 gånger värre när jag klunkade i mig lite mer hostmedecin. fan också vad är det här? så ska det väl ändå inte vara! jaja, nu ska jag ge Dalai lama en chans och försöka somna. får se hur bra det går, så wish me luck darlings.

min kväll. HATAR att vara förkyld!
Love/ M

here the world

suckers- jag fyller år om 23 timmar märkte jag precis. Försöker tänka att åh vad spännande och få det där småbarnspirret i magen, man jag antar att jag växt ur det nu. Men det är fortfarande jätte kul att få presenter det kan jag inte förneka...;) nu sticker jag ut en sväng, höres imorgon amigos.


min hunnybabe och jag. love you
Love/ M

movie time

här är några filmer som jag bara MÅSTE se snarast. Är hur super pepp som helst!


ryser på hela kroppen när jag ser trailern. Har aldrig varit så förväntansfull! (förutom för eclipse då..)


ska kolla på den nu i veckan =D



Love/ M

candy

heeey på er!
Vaknade precis och sitter och trycker i mig gårdagens godis. Sååå f'cking gött att äta godis på morgonen ! ska snart bege mig ut med vovven och sen bara ta det lungt. Har hostat HELA natten i natt. Satt upp och försökte somna för att man inte hostar lika mycket då. Tror ni det funkade bättre? nej det blev bara sämre :P
hörs av lite senare alla happy face.

Love/ M


RSS 2.0