LOVEX3




allt, lite mer, mest. Älskar min hund!
Love/ M

spontant

klockan är bara kvart över nio men jag har ändå hunnit med att göra minst sagt spontana saker...haha. Vaknade av mig själv vid halv sju (trots att jag hade sovmorgon till tio), bytte gardniner och lyssnade på julmusik, skrev en låt, gick en lång promenad med hunden, letade efter mossa, hittade ingen mossa. Ja, there you have it! Som sagt: klockan är bara över nio...haha what's next ;)

Love/ M

vinterland




älskar vintern!
Love/M

MOT BUSSEN

Nu sticker jag iväg till bussen som tar mig till Uddevalla! (hoppas jag) hörs av när jag har kommit fram. Lateer.

Love/ M

VAL



klockan närmar sig 02.30 och jag har precis bestämt mig för jag ska ha för individuella val sen till vårterminen! det blir: Brukshundens lydnad och specialdressyr, engelska B, engelska C och Utrotningshotade arter. Tycker det ska bli aspännande! nu ska jag fördröja tiden med att plugga inför Sök-provet vi har direkt imorgon bitti. Har jag tur kanske jag får drygt två timmars sömn inatt. Har jag ännu mer tur så tar jag tandkräm på tandborsten imorgon och inte tvål, som jag lyckas göra om jag fortfarande sover när jag går upp på morgonen. Ha det fina fisken peps!
Love/ M

silly sleephead




Nu rullar snart Mulan 2 igång så jag har något mysigt att somna till. Är i desperat behov utav lite sömn börjar jag känna nu. Min kropp skriker efter sömn men mina ögon vill vila på någon snygg kille...eh. Vad var det som gick snett egentligen...haha. Imorgon ska jag förövrigt prata med min studievägledare ang min 4 veckors sommarpraktik som jag planerar att göra i England. I'm so excited! sov sött nu d-lings.
Love/ M

going all the way


fortsätter storstäda mitt place och dunkar musik så högtalarna vibrerar. Bara en tidsfråga innan securitas kommer haha...laaater !
Love/ M

nattligt


har varit ute och gått i kolmörkret på en kvällspromme med hunden. Ramlade 3 gånger, svor lite och fortsatte gå. Kom tillbaka efter en timma och märkte att jag börjar få 2 blåmärken. Det gjorde jag bra!
Love/ M

gosigt



just nu myser jag med hunden och har kollat färdigt på några avsnitt av Desperate Housewives. Slaaapp dag för en gångs skull! Love it!
Love/ M

...





HELG


glad sara



helgen har bestått av film, soffhäng, popcorn och peps från gamla klassen. Är inte utvilad för fem ynka öre. Alla dåliga och braiga filmer har fått mig att vara vaken sisådär fram till 6 på morgonen. Men nu är jag nästan pigg och firar det med att plugga. Eller nej vänta, vad sa jag precis?
Love/ M

PEACE


The living that die, the constant deny, the chaous, the calm. Raise the alarm.

Love/ M

BREAK

kastar upp några bilder från lovet nu innan jag ska sätta mig och plugga matte (döda mig)

ganska najs utsikt från hotellet i Norrköping.

firade Halloween!

firade Halloween igen, var utklädd till Bunny.

lärde mig lite nya saker. Nej skoja bara med er ;) eller...?
Haha, orkar inte mer..Sov gott d-lings.
Love/ M

right now




just nu: plugg, choklad och mys med vovven!
ibland måste jag fan ge mig själv creds alltså. Fixade nyss ett ganska stort problem med överföring från masslagring från mobilen till datorn. Det har inte gått att lägga över bilder på datorn från mobilen, men nu fixade jag problemet. Envishet löser allt! (ibland)
Love/ M

NATTI(?)

Klockan är drygt halv två så det kanske är dags för mig att slå av Daniel Adams Ray som spelas för fullt (älskar hans nya album brutalt) men to bad att jag inte är trött. Jaja, är man nattmänniska så är man. Varför sova bort livet som jag brukar säga till alla som inte förstår mig när jag med möda går upp på morgonen och är så trött så jag råkar ta tvål på tandborsten.

skolfoto imorgon! satan jag vet inte riktigt hur jag ska hinna duscha min hund och hinna piffa till henne innan...alla hundar i klassen ska ju så klart vara med på kortet =) jaha, undrar ni vad jag ska ha på mig? det har jag faktiskt inte tänkte på. Drar väl på mig min rosa mjukisdräkt och sätter upp håret i en toffs! ;)
Love/ M

Lilla Lady

Nu ska jag ta mig och hoppa in i duschen och sen fortsätta att skriva ner i mitt storaintresseblock om hur Nelson Mandela blev president- på engelska. Jag finner detta väldigt intressant. Nej nu ljög jag. Jag funderar starkt på att dunka musik och städa istället så här på natten. Kommer securitas till mig inatt igen och klagar på ljudnivån så kan jag komma med en klassiker a la malin och säga "jag övar faktiskt inför en sång tävling!" den är bra!

Love/ M

sidecut


sidecut= so hot!
Love/ M

SOFT

tjaaaaaaaaa! =)
sitter och petar lite på min hund och funderar på om jag ska sluta upp med att peta på henne och göra något vettigt. Men nää, detta var ganska kul...hehe. Har varit en chill dag idag. Ingen skola, sovit, ätit, sovit ännu mer, ätit ännu mer, varit med sarisen. Ja u name it! Nu ska jag snart göra mig iordning och bege mig till centralen för att ta tåget upp till dingle! Skola och så imorgon och fyy satan vad jobbigt. Oj nu måste jag dra eheh. Talk 2 u lter dude!

random bild från nyår på sara, mig och linnea. Älskar er!
Love/ M

GAGA



Köttklänning eller inte, Lady gaga kammade hem en del pris idag på Mtv EMA och det är väl ingen direkt stor överraskning kanske? Själv tycker jag hon är helt sjuk i huvudet, men jävlar det går inte att ta ifrån henne att hon sjunger sjukt bra och har en väldig utstrålning!
Love/ M

KOLMÅRDEN 2010









ph by me.
här är ett gäng bilder från kolmården. Drog dit i måndags och sov på hotellet och åkte hem sen på tisdag eftermiddag. Var jätte mysigt!
Love/ M


NEW DAY

Ojojoj, vad var det som hände? Blev visst en överdrivet lång bloggpaus verkar det som...haha har ingen bra ursäkt förutom att nu är jag här igen och nu ska det fanimig bli bättring!
Vaknade annars precis upp hos sarisen och ska snart få bukt på mitt hår och gårdagens smink som går att finna utsmetat lite här och där i ansiktet.
Efter en hel vecka med underbart lov så ska jag ta tåget tillbaka till Dingle imorgon. Känns inte alls spännande men jaja vad har jag för val..får tänka att det bara är 1 1/2 år kvar nu!
älskar Saras tröja!
Love/ M

RSS 2.0