paradise


nu sitter jag och min fina kompis tekla och mölar i oss hur mycket onyttigheter som helst. Så d ska va! Imorgon är det fredag, helt underbart! Ha det fint och sov sött ;)
Love/ M

say hello to my littel friend

Heeeeeeeeeeej!
Allt väl med er? Jag har kom precis tillbaka till my place efter en dags hårt arbete...;) råkade jobba över en halvtimma idag eftersom jag är sån perfektionist och tänker att "ska det göras så kan det likaväl göras bra" ja något i den stilen. Nu ska jag ta med mig hunden ut och springa. Igen. Önska mig och min trimmade kondition lycka till så hörs vi av lite senare =D


katten kom smygande i bakrunden när jag skulle ta lite egopixx. att jag aldrig får vara i fred =( antingen är det en hund i hörnet, en katt i soffan, en giraff bakom dörren eller liknande.
Love/ M

run bitch

Hej d-lings! Efter en sjukt jobbig dag på veterinärkliniken (praktiserar) så sticker jag ut och springer med vovven. Ni undrar nog varför jag bara inte slänger mig i sängen och sover tills nästa millenium och då kan jag ge svar att om jag går och lägger mig nu så vaknar jag vid 22.00, är pigg som en piggelin och sitter och rullar tummarna tills alarmet ringer vid 06. Japp ha en fin dag! sov sött.
Love/ M

In my dreams




Jag ska, jag vill, jag önskar att jag kunde införskaffa mig en Dobermann! Otroligt smarta och vackra hundar som skulle matcha min livsstil och personlighet till 100%. Har ju faktiskt en blandis vovve mellan dob,rotw och aussi men det är ju bara 1/3 ;) tänk vad maffigt med två snygga hundar vid min sida när jag är ute och traskar i mörkret!
Love/ M

skyll inte på praktikanten



såhär snygg är jag på min praktik. Rawr..haha.
Love/ M

movie time


nu blir det film ( igen) med brudsen. Hörs senare. Tekla hälsar. Och johanna. Och wilma.
Love/ M

up to bad

Det är mornar som denna som får mig att undra vad f*an jag håller på med. Somnade vid 4-snåret. Gick upp vid 6. Ska utföra en 8 timmars praktik idag på 2 timmars sömn. I have a bad feeling...haha. Ha en bra dag alla glada för det ska jag (försöka) !

adios!

Nu sticker jag och mina fina vänner ut på personalfest/bartömmning i Ljungskile. Känns väl inte helt ok att det spöregnar och att det är utomhus...menmen får dra på mig regnställ hehe ;) ha en bra dag lördag foks!

Love/ M


friday baby

det är fredag och jag sitter och äter en macka i  brist på annat. Egentligen borde jag verkligen ta bussen in till stan. men fy så jobbigt...haha får väl skylla mig själv i guess? vad ska ni göra idag då d-lings?

Love/ M

miss it


vinter i all ära! men jisses vad jag saknar sommaren när man var brun och kunde dra på sig en slapp klänning och ett par flippflopps. Nu måste man ju fan ha lager på lager och allt! snyggt men fy så jobbigt!
Love/ M

kramis

godkväll på er! nu ska jag alltså snart sätta på en film och sen förmodligen somna i soffan och sen förmodligen vakna inatt av två galna kattungar som springer runt och helt oberört välter halva vardagsrummet, sen ganska förbannad för att ha blivit väckt gå och lägga mig. i min säng. Hur ska eran kväll/natt se ut då?



twilight-fan som jag är, hade jag tänkt att förhandsboka Eclipse nu i helgen. Visst jag var på bion. Visst jag såg filmen igen i söndags. Men det spelar ingen roll. Den kommer passa perfekt i hyllan där redan ettan och tvåan troget står och väntar på tillökning.........
Love/ M


kisses and hugs

ops I did it again.
Love/ M

FLOWERS IN MY HAIR


Jag tycker verkligen idol har börjat bli överskattat. Now I've said it
.
Love/ M

SNEL HEST

 
eftersom jag känner mig snäll idag så slänger jag upp två bilder från någon månad tillbaka på vad jag hade på mig. Annars brukar jag traska runt naken så det är därför det inte kommit så många outfit kort..
Love/ M

WE CAN PRETEND


efter en heldag med sök och lydnads träning så var hunden så trött att hon inte ens orkade kliva upp i sängen. haha känner igen mig lite..när man har varit ute och ridit i flera timmar och sen kommer hem så måste man ju ta av sig ridkläderna innan man lägger sig i sängen right? men heter man Malin och är lat så lägger man bara en filt på golvet och somnar. Det enda problemet är väl att man är lite stel i lederna när man vaknar tre timmar senare ;) kids, don't try this at home.
Love/ M

funny


haha innan jag bailar måste jag bara lägga upp denna bild som sara tog på mig vid ...2007? jag satt hemma i badet helt fridfullt tills jag märker att det är någon som har öppnar dörren till badrummet och kastar en badanka på mig. Eftersom jag tror det är pappa som gjort allt, så flippar jag sönder och hotar med yxa, hammare, Usama Binladin o.sv. Sara garvar sönder och sen så ser jag att hon fått allt på film. Suck, stön och pust att den filmen inte finns kvar idag. Jag hotade med att anmäla henne om hon inte tog bort det då...haha fan då. Den hade jag velat se idag. Sara du ska aldrig lyssna när jag får frispel. Fattaru att vi praktiskt taget hade kunnat garva oss till döds om vi såg den idag?
Love/ M

22.05

godkväll och så på er! Jag sitter och väntar på festbesked av en väldigt seg person, samtidigt som mina ögon börjar gå i kors...känns som jag kommer ha hunnit somna innan jag vet om det blir utgång eller inte. OCH DET ÄR JU INTE SÅ KUL? nä precis. haha onödigt inlägg egentligen. Ville bara säga hej osv. Men vi hörs av i guess!! ha nu en riktigt fin lördag kväll/natt och ta det lugnt med allt. Hej på er.


Love/ M


från och med nu

Har precis kommit ur duschen. Nu ska jag snart käka och sen åka hem till min mor. Det var ett tag sedan så det ska bli mysigt att bara få slappa =) Ha det fint d-lings.

Love/ M

In Your Face


And suddenly, it was autumn. Shoes: Nelly
Love/ M


then you can start to make it better

hejsan alla happy faces! Jag kom precis hem efter att ha sovit hos Nea. Jag är komp-ledig nu på torsdag och fredag så det bar hem till Uddevalla igår. Jag ska snart duscha och göra mig lite iordning och sen se om jag ska ta mig en tripp till min kära farmor.
Återigen är jag ledsen att update:n är så sjukt kass, men som sagt, jag har inte fått en datorn än men jag hoppas att pappa förmodligen kan fixa en nu när jag har lång helg och allt...? Så än så länge får ni nöja er med typ två gånger i veckan haha. Men don't leave för snart blir mer ;)

Talk 2 u later!
Love/ M


somliga går med trasiga skor

Gårdagen var en späxad dag om man säger så! min dumma vovve hade stuckit efter något djur. Jag var ute i över 1  och en halv timma och letade. Hon kom tillbaka efter tre timmar och var aningen trött..Sen bar det av till Sara och det var där kvällen började- och avslutades. Nu ska jag försöka väcka en sovande kompis och sen bege mig hem och packa lite smått. Talk 2 u later!

tror jag softar på bilden ändå...ååh vad det känns tråkigt att sommaren är över. Antingen ska det vara sommar eller vinter. Inget jävla mellanting!
Love/ M

dude that's hot

Love/ M

remember me

jag tog mig en tripp till hamburgssund för att umgås med min lilla brutta Patten. Vi har kollat på film och tryck i oss godis. Har precis kollat klart på Remember me....uuuussscccchh och fy vilket jävla slut! riktigt bra film faktiskt. Synd att patten vaknade till när det var en halvtimma kvar på filmen och sa hur den skulle sluta...haha miffo. Godnatt på er alla.
Love/ M

RSS 2.0